Rabo Clubsupport


Ook dit jaar doet de OVD weer mee met de Rabo ClubSupport. De vorige deelnames waren erg succesvol en ook dit jaar hoopt de OVD weer op jullie stemmen!
Het geld, dat we in 2022 via de Rabo ClubSupport ophalen, wordt besteed aan de aanschaf van een presentatiescherm, dat ook buiten te gebruiken is. Dan blijven beelden ook zichtbaar bij scherpe lichtinval, dit in tegenstelling tot ons huidige presentatiescherm.
We zullen binnenkort bij Didam op Stelten aanwezig zijn met een dergelijk scherm, waarop oude filmbeelden van de jaren vijftig en zestig van Didam en Loil getoond worden. Dit scherm wordt nu gehuurd, maar we willen zo’n scherm in de toekomst vaker gaan gebruiken en het daarom zelf aanschaffen. 
Tijdens de stemperiode ontvangen alle leden van de Rabobank drie stemmen, welke kunnen worden uitgebracht op drie verschillende favoriete verenigingen.

Wilt u de OVD steunen, stem dan op ons project (vanaf 5 september) via de website of de app van de Rabobank. Stemmen kan tot en met 27 september. In oktober wordt de uitslag bekendgemaakt.

OVD Rabo ClubSupport 2022 Poster Social media

Copyright @2018|Oudheidkundige Vereniging Didam| Anjerstraat 6,6942 VW Didam|Tel.nr 0316-224447|
Disclaimer

log in