Activiteiten opgeschort vanwege coronavirus

We hebben het al aangekondigd in ons kwartaalblad DOEN dat ook activiteiten van de OVD mogelijk in het gedrang komen door het coronavirus. Inmiddels zijn die berichten ingehaald door de tijd en hebben we door extra overheidsmaatregelen om verdere verspreiding van het virus tegen te gaan, bijna al onze activiteiten de komende maanden opgeschort.

Daarmee hopen we een bijdrage te leveren aan het verdrijven van het virus en aan ieders gezondheid.

Zo is inmiddels de foto-expositie in het kader van 75 jaar vrijheid afgelast. Deze zou vanaf 15 april plaatsvinden in Meulenvelden en aansluitend in de kerk in Loil. Waarschijnlijk wordt de expositie uitgesteld naar een later tijdstip dit jaar.

Ook onze algemene ledenvergadering op donderdag 16 april bij Jan&Jan gaat niet door. Deze wordt verplaatst naar een nieuwe datum dit jaar. Zo gauw die nieuwe datum bekend is, maken we dit via de bekende communicatiekanalen bekend.

75 jaar vrijheid

Daarnaast zijn we druk bezig met het maken van een bevrijdingsroute door Didam, Loil, Nieuw-Dijk en de buurtschappen Greffelkamp en Oud-Dijk. Deze fiets- en wandelroute langs tal van locaties die een link hebben met de Tweede Wereldoorlog en de bevrijding van Didam, wilden we op 28 mei presenteren en op 31 mei voor het eerst fietsen en lopen. Ook dit kan helaas niet doorgaan. Er komt echter een nieuwe datum, die we te zijner tijd via onze website, social media en mogelijk het kwartaalblad bekendmaken.

Blijf gezond, en hopelijk zien en spreken we elkaar weer gauw!

Het bestuur

Copyright @2018|Oudheidkundige Vereniging Didam| Anjerstraat 6,6942 VW Didam|Tel.nr 0316-224447|
Disclaimer

log in