OVD Kalender 2010

Fraaie historische kalender

DIDAM - De Oudheidkundige Vereniging Didam (OVD) brengt haar jaarlijkse kalender uit.

Kalender 2010
Ook dit jaar brengt de Oudheidkundige Vereniging Didam een fraaie historische kalender uit. Op de foto staat het café Dorus Wiendels aan de Spoorstraat. foto: pr

De fotowerkgroep van de vereniging heeft dit jaar als thema Kroegentocht door Didam gekozen. Deze kalender zal voorzien zijn van fraaie historische afbeeldingen van kroegen in Didam en de kerkdorpen Loil en Nieuw-Dijk. Deze kalenderuitgave heeft de kwaliteit van een historisch terugblik in de tijd. Het is wederom een kalender die je niet weggooit als het jaar om is. Foto’s en ansichtkaarten staan garant voor een fraai totaalbeeld van de vele kroegen door Didam. De kalender is fraai uitgevoerd op kwaliteitspapier en verdient beslist een plek in de schoen van Sint of onder de boom met Kerst.

De kalender is vanaf 16 november 2009, verkrijgbaar voor 7,95 euro tijdens de publieksavond van de OVD, elke maandag tussen 19.00 en 21.30 uur in het Albertusgebouw, Raadhuisstraat te Didam. Tevens verkrijgbaar bij Bruna kantoorboekhandel of bij Primera tabak-lectuur in winkelcentrum de Ent.

Copyright @2018|Oudheidkundige Vereniging Didam| Anjerstraat 6,6942 VW Didam|Tel.nr 0316-224447|
Disclaimer

log in