De OVD doet weer mee aan de Rabo ClubSupport

De OVD doet ook dit jaar weer mee aan de Rabo ClubSupport. Na de zeer succesvolle vorige deelnames hopen we natuurlijk dat jullie ook dit jaar weer massaal op ons stemmen!

Lees meer...

OVD maandagavond dicht voor publiek

Het coronavirus houdt ons nog steeds in de greep en het aantal besmettingen neemt helaas weer toe. Wij hebben mede daarom besloten om ons clublokaal op maandagavond, voor onbepaalde tijd, weer te sluiten voor bezoekers.

Lees meer...

Lintje voor voorzitter Theo te Wil!

Het gebeurt niet zo vaak dat Theo te Wil zich laat verrassen. Toen hij dinsdagmiddag bij partycentrum Plok echter werd verwelkomd door familie, vrienden, bekenden en burgemeester Peter de Baat stond zelfs hij even met zijn mond vol tanden.

Lees meer...

Coronaprotocol van de OVD

In verband met de recente versoepelingen van de coronamaatregelen heeft de OVD een coronaprotocol opgesteld. Dit maakt het voor bestuursleden, leden van de werkgroepen, overige leden en derden weer mogelijk om de werkzaamheden beperkt te hervatten en/of het verenigingslokaal van de OVD in het Albertusgebouw te bezoeken.

Lees meer...

Aandacht voor de Joden en bevrijding in jaarboek OVD

DIDAM - Het 35ste jaarboek Aover Diem van de Oudheidkundige Vereniging Didam is uit. Het boek is afgelopen week bezorgd bij de leden van de vereniging en is inmiddels ook te koop bij Bruna in Didam.

Lees meer...

Copyright @2018|Oudheidkundige Vereniging Didam| Anjerstraat 6,6942 VW Didam|Tel.nr 0316-224447|
Disclaimer

log in