Nieuw evenement OVD: Onder de Die:mse toorn

DIDAM - De OVD houdt op zondag 3 februari in samenwerking met de Joop Boxstart Bend het nieuwe tweejaarlijkse evenement ‘Onder de Die:mse toorn’. Tijdens deze muzikale middag bij Jan&Jan gaan we terug in de tijd van de oude gemeente Didam. 

 

Onder de Diemse toorn

De Joop Boxstart Bend, met de muzikanten John te Dorsthorst, Peter Loeters en Marcel Tiemessen, speelt liefst negentien liedjes over de dorpen Didam, Loil en Nieuw-Dijk en de regio de Liemers. Die nummers worden door OVD-voorzitter Theo te Wil opgeluisterd met een stukje historie en foto’s van de locaties waarover wordt gezongen. Zo kijken en luisteren we naar de geschiedenis van de Die:mse toren, het Domineesträötje, voetbalclub DVC’26 in de Kom, textielfabriek Liemco en de speeltuin Boszicht.

Kaartverkoop
Maandag 7 januari begint de voorverkoop voor het evenement. Voor leden van de OVD zijn de toegangskaarten vanaf die dag voor 10 euro verkrijgbaar in haar ‘clubhuis’ in het Albertusgebouw (maximaal twee per lid) of op afspraak. De OVD is die avond zoals gebruikelijk open van 19 tot 21.30 uur. Niet-leden kunnen kaarten kopen bij Jan&Jan, Studio A60 aan de Hoofdstraat 11 in Didam, De Grimpeur aan de Beekseweg 42 in Babberich en bij de OVD. Zij betalen 15 euro. De entreeprijs in inclusief een kop koffie of thee. Wees er snel bij, want op is op.

De middag begint om 14 uur en duurt tot ongeveer 17 uur.

Copyright @2018|Oudheidkundige Vereniging Didam| Anjerstraat 6,6942 VW Didam|Tel.nr 0316-224447|
Disclaimer

log in